Följ dina favoritlag på nätet

Glöm allt vad spelstopp och kanalpaket heter! Nätets stora utbud av bettingsidor erbjuder dig som spelare många goda möjligheter att livebetta och streama matcher oavsett var du befinner dig. Det har aldrig varit enklare att följa ditt favoritlag direkt från skärmen.

Följ favoritlag på nätetAtt streama en match eller idrottshändelse innebär att du kan titta på evenemanget i realtid genom en webbaserad tv-tjänst. Detta är ett utmärkt alternativ, naturligtvis för dig som vill betta, men också för dig som vill se en match men saknar kanalerna. Livestreaming erbjuds oftast gratis för dig som är registrerad kund hos någon av bettingsidorna. Det enda som i regel krävs är att du är inloggad och har en slant på ditt spelkonto, alternativt har placerat ett spel inom det senaste dygnet på den match eller event du önskar titta på. Det krävs sällan någon större summa på kontot för att kunna se matchen, oftast bara en enkel hundralapp. Ibland vill bettingsidan ha en förbetald summa för utvalda evenemang, detta för att täcka en ovanligt hög sändningsavgift, men i dessa fall finns information tydligt utskrivet. För mer ingående information kring sändningar och utbud gör du enklast i att klicka dig in på bettingsidorna egna tablåer för pågående och kommande händelser.

Även om fotboll, av naturliga orsaker, fortfarande står sig både störst och populärast inom såväl betting som livestreaming, erbjuder dagens moderna bettingsajter mycket mer än bara bollsport. Utbudet är häpnadsväckande stort och täcker allt från idrott och matcher, till olika evenemang. Ligorna är världstäckande och innefattar såväl lagsporter som individuella grenar, till exempel boxning, cykel, tennis och ridsport.
Bettingsidorna erbjuder en rad varierande spel- och oddsmöjligheter. Du behöver inte nöja dig med att enbart tippa utkomsten av en match. Istället kan du betta på en rad olika spelhändelser såsom halvtidsresultat, sluttidsresultat, antal hörnor, målgörare etc. Liveodds-funktionen gör det dessutom möjligt att spela och betta medan matcher och evenemang pågår. En härlig krydda till spelet som kan skapa stor spänning, särskilt då spelförutsättningarna ständigt växlar. Vad som kan vara värt att ha i åtanke under liveodds är att göra någon form av research innan match. Detta kan göra bettingen betydligt lönsammare. Det är också nyttigt att försöka hålla insatserna på en ansvarsfull nivå, vilket inte alltid är lätt när matchen är igång och spel och odds böljar fram och tillbaka.

Att hitta en bra bettingsajt är inte särskilt svårt. En snabb googling på ett intressant sportevenemang kan ofta vara tillräckligt för att hitta en passande sida att registrera dig på. Däremot skadar det inte att jämföra olika bettingsajter, då de flesta av dem har välkomst- och startbonusar av olika slag samt. många former av kampanjer att ta del av. På hemsidorna får du även en bra överblick kring betting- och livestreamutbud, om du redan på förhand vet vad du vill se. Bet365, Unibet, Expekt och Betson är exempel på de populäraste och mest välkända bettingsajterna. De två förstnämnda är bland de ledande aktörerna inom livestreamad sport.
Innan du börjar streama och placera dina spel kan det vara klokt att se över att du har en uppdaterad och senare version av webbläsare samt. en hyfsad internetuppkoppling. Det sistnämnda är en avgörande del för vilken sändningskvalitet du får. Se även över att din dator har de tilläggsprogram som ibland krävs, exempelvis Adobe Flash player eller Java. Mer specifik information kring tekniska frågor och systemkrav hittar du enklast på bettingbolagets hemsida.

Om du inte vill begränsa ditt spelande på nätet eller helt enkelt trivs bättre vid en bärbar enhet erbjuder de flesta moderna bettingsidor betting och livestream direkt till din mobil eller surfplatta. Antingen kan du spela i mobilens webbläsare eller ladda hem någon bettingsajternas appar. En god 3G-täckning eller trådlöst bredband är av stor vikt.